De Fem Beste Kredittkortene Med Cashback

Kredittkort er en type betalingskort som fungerer ved at man betaler med kreditt fremfor penger man har stående på kontoen sin. Legg merke til at noen kredittkort gir deg rabatter eller lignende fordeler på alle varer du kjøper på en bensinstasjon, mens andre kort kun gir rabatt på bensin. Legg også merke til at noen kredittkort kun gir fordeler oss bestemte kjeder, mens andre kort gir rabatt på alle bensinstasjoner. Før du eventuelt skal søke om kredittkort bør du tenke gjennom hvilke fordeler du vil ha best nytte av. Det eksisterer svært mange muligheter og mange gode fordeler som lar deg spare penger.

Årlig eff.rente 23,1 % basert på varekjøp og kontantuttak på kr 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp på kr 1 397. Dette utgjør en kredittkostnad på kr 1 764, og en samlet kredittkjøpspris på kr 16 764. En annen ting er at det er mye sikrere å bruke et kredittkort enn et alminnelig bankkort (debetkort) og kredittkortene har langt fra så mange gebyrer som vanlige bankkort har. I tilfeller der uventede situasjoner oppstår som for eksempel at flyselskapet du skal reise med går konkurs eller at du blir utsatt for svindel eller tyveri i løpet av reisen din, ja, da betaler kredittkortselskapet ditt deg alle de tapte pengene tilbake!

For å få full utnyttelse av cashback muligheten som finnes for 365Direkte er det viktig at hele fakturaen blir betalt ved forfall, ellers vil det du får igjen i cashback fort bli borte på grunn av høye renteutgifter. Fra 1. desember får du som er kunde hos DNB 3% rabatt på drivstoff og alt du handler på alle bensinstasjoner i Norge og utlandet. Det eneste du trenger å gjøre er å betale med ditt Hvite (Student) MasterCard fra DNB. Det sender DNB deg når kortet ditt løper ut. De nye fordelene ligger allerede i kortet ditt.

Kredittkort med cashback på drivstoff er kanskje mer kjent som bensinkort for oss nordmenn, og det er veldig populært blant alle som bruker bilen mye. Det er faktisk ganske mye penger å spare på å bruke cashback på bensin, og nesten alle de forskjellige bensinkjedene er knyttet opp mot et kredittkort. Det er altså ikke verre enn å bestille kredittkortet som gir deg cashback på der du allerede pleier å fylle bensin, så får du igjen penger hver gang du fyller. Det er også mulig å bruke bensinkortet når du fyller bensin, mens du bruker et annet kredittkort eller bankkort når du handler andre ting.

Med 365Privat MasterCard får du nemlig den samme summen i rabatt - altså 3,65 prosent - i utvalgte bransjer. En ekstra bonus på 30 øre foreligger dessuten hos Esso, slik at den totale innsparingen strekker seg til godt over 80 øre/literen. Vi skrøt en del av 365Privat ovenfor, men Flexi Visa er et minst like bra kredittkort - spesielt dersom du uansett ikke fyller hos Esso. De tilbyr nemlig en habil bonus på 40 øre/literen, enten du fyller bensin eller diesel.

Testen over er en generell test av kredittkort, altså er testen utført på det vi anser som et gjennomsnittlig grunnlag. Dersom du har spesielle eller spesifikke behov for kredittkort kan du velge en av de mer fokuserte testene her på , for drivstoffkort, reisekort, rabattkort, kickbackkort, etc. Testen over inneholder ikke alle kredittkort på det norske markedet, men inneholder ulike kort vi mener utfyller hverandre, og representerer det beste kredittkorttilbudet i Norge.