Alt du må vite om Boligalarmer

Når folk tenke sikkerhet i hjemmet, de ofte forestille en installasjon spesialist som kommer inn i deres hjem og tar lang tid å installere en komplisert, dyrt system. Men det finnes alternativer hvis du ikke har råd til dette systemet. Les denne artikkelen for alternativer på å beskytte hjemmet ditt mot inntrengere eller andre kriminelle.

Hvis noen kommer til å rense hjemme, bare gi dem en nøkkel hvis de er pålitelige. Når du gir ditt hus renere nøkkelen til hjemmet ditt, må du være sikker på at de er anerkjente og ærlig. Sjekk ut deres referanser grundig. Kontakt din lokale Better Business Bureau for å finne ut mer om omdømmet til renere du ansatt.

Walk utenfor hjemmet ditt om natten og se hva som er synlig gjennom vinduene. Hvis du har et klart syn på verdisakene dine, spesielt lett stjålet elektronikk, da så gjør potensielle tyver. Hvis du ikke ønsker å omorganisere interiøret i hjemmet ditt, er det bare å sørge for at persienner eller gardiner blokkere utsikten.

Et hjem sikkerhetssystem fungerer ved å varsle det lokale politiet når alarmen går av. Politiet umiddelbart plassere en telefon til ditt hjem. Hvis du ikke svarer på telefonen, og gir en sikkerhetskode, vil en offiser bli sendt hjem til deg med mulig backup tilgjengelig om det skulle være nødvendig.

Gå ut til gaten og deretter vende tilbake til ditt hjem. Hva kan du se gjennom vinduene? Er det noe verdifullt i lys? I så fall må du flytte gjenstander ut av syne. De bare gir innbruddstyver en grunn til å målrette hjem. Dersom flytting objektene er ikke en mulighet, investere i nyanser eller gardiner for å skjule dem fra visningen.

Beskytte og dekker utenfor ledninger kan være gunstig for å øke ditt hjem sikkerhet. Med dagens priser på kobber, tyver målrette lett tilgjengelig kobber kabling, spesielt rundt aircondition enheter. Det er også viktig å sikre og dekke ledninger for å hindre inntrengere fra å kutte telefonlinjer og strømforsyningene til alarmsystemer.

For boligalarmer for å virkelig beskytte hjemmet ditt, trenger de å være opplagt. Mens alarmer kan roe ned sinnet og sørge for at hjelpen er på vei etter et brudd, kan de også brukes til å hindre en. Kriminelle bør vite at du har alarmer på forhånd. Du bør tydelig vise innkallingen som har alarmen bedriftens navn på den utenfor huset ditt. Når disse skiltene er skjult, vil eventuelle tyver ikke se ditt hjem som noe mindre av et mål enn andre boliger i ditt område.

Når du gjør hagearbeid eller reparasjoner på utsiden av hjemmet ditt, må du huske å sette stiger og verktøy bort når du er ferdig. Hvis du holder ut stiger, kan tyver lett klatre dem å komme inn i ditt hjem. Samtidig kunne de bruke verktøy, som hammer, for å bryte vinduene.

For å redusere sjansene for et hjem invasjon om natten, må du ha riktig belysning. Innbruddstyver prøver å bruke mørke som et dekke for å unngå å bli fanget. Utendørs belysning kan gjøre det ser ut som du er hjemme og kan også gjøre det vanskeligere for uvedkommende å snike rundt usett. Hvis du er på en tur, prøv å ha en tidtaker sett for lysene til å komme på og gå av på bestemte tider for å gjøre det vanskeligere for dem å fortelle om du er hjemme eller ikke.

Holde dører og vinduer er låst kan virke som en altfor enkel handling for å hindre tyveri, men følgende gjennom kan øke sikkerheten i ditt hjem. Selv om du bor i et nabolag fri for kriminalitet, slik at dører og vinduer låst opp er en invitasjon til inntrengere. Husk å låse dører og vinduer, selv om du er hjemme på dagtid.

Spør hjem sikkerhetsselskapet om å komme til din bolig og skape et system som er skreddersydd til dine personlige behov. Hver situasjon er forskjellig. Når du velger et selskap som betaler nær oppmerksomhet til detaljer i å lage ditt hjem sikkerhet plan, vil du føle deg veldig sikker.

Hvis du planlegger å gå bort og har bedt noen til å hente posten, se om de vil også fjerne løpesedler som kan ha stått på døren. Tyver noen ganger plassere løpesedler på inngangsdører og deretter vente å se om noen fjerner dem. Hvis flyger ikke er fjernet, innbruddstyv vet at hus ikke er der.

En flott måte å finne noen svakheter i ditt hjem sikkerhet er å prøve å burglarize selv. Se hvor lett det er for deg som en nybegynner å komme i ditt hjem. Dette vil hjelpe deg å se noen hull i sikkerhetssystemet og gjøre forbedringer for å sikre de svake flekker.

Spørre om motion sensing lysene fra din sikkerhetstjeneste. Dette systemet vil føre til at lysene flimrer på når noen går opp til ditt hjem. Dette beskytter deg videre fra å ha uønskede gjester inn i ditt hjem.

Barnas rom og kjellere gjøre gode gjemmesteder for verdisaker. Når en innbruddstyv kommer inn et hjem, de vanligvis målrette oppholdsrom for elektronikk og master bedroom for smykker og andre verdisaker. Barnas rom fylt med leker og kjellere som brukes til å lagre "junk" er til liten nytte for inntrengere, og er vanligvis gått helt over.

Hvis du ofte mister nøklene, er det enheter som kan bruke en radiosender for å finne dem i ditt hjem. Gang satt opp, kan du plassere en sender på nøkkelringen og deretter bruke den sentrale enheten for å finne den gjennom sin frekvens. Dette er en fin måte å unngå å måtte erstatte låser.

Hvis du har et kablet sikkerhetssystem, så må du sørge for at alle ledninger er trygt gjemt bort. Hvorfor? Innbruddstyver ofte er på jakt etter et sted de kan finne for å enkelt kunne koble sikkerhetssystem. Du ønsker ikke å gjøre det enkelt for dem! Kontroller at alle ledningene er skjult.

Snarere enn forutsatt at du bare ikke har råd til å gjøre hjemmet ditt tryggere og sikrere, tenk om noen av alternativene. Bare å sette opp et gjerde, en "stor hund" skilt eller ekstra låser på døren kan hjelpe utrolig. Husk tipsene i denne artikkelen, og tenke på hva som fungerer best for deg.